Projects

Missie

LUNED PROJECTS Bouw & Ontwikkeling staat voor duurzame, kwalitatief hoogstaande projecten voor klant en eindgebruiker die aansluiten op de vraag van de markt. Door voelbare betrokkenheid van LUNED PROJECTS Bouw & Ontwikkeling staat de opdrachtgever van onze projecten centraal, waardoor zijn of haar droom werkelijkheid wordt. Wij betrekken onze klanten in het proces, afhankelijk van de plaats en categorie.

Visie

LUNED PROJECTS Bouw & Ontwikkeling wil bekend staan als de ontwikkelende bouwer. De bouwer die klaar staat om elk project samen met onze klant op te pakken en tot een kwalitatief, kostenbewust en resultaatgericht einde te brengen. Alle partijen, opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en de mensen van LUNED PROJECTS Bouw & Ontwikkeling moeten met trots terug kunnen kijken op de samenwerking en op elk afgerond project. En vol trots het volgende project oppakken en succesvol afronden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid in de bouw gaat hand in hand met innovatie. Beiden zijn bij LUNED PROJECTS Bouw & Ontwikkeling niet weg te denken. Gevraagd én ongevraagd krijgen onze klanten innovatieve oplossingen aangeboden die kwaliteit verhogen en kosten verlagen. Het is onze ambitie om duurzaamheid binnen de gehele organisatie te implementeren: op bedrijfs-, project- en productniveau.

4W Filosofie

Samen maken wij úw wens waar. In onze bedrijfsfilosofie staat de wens van de klant centraal. Van A tot Z betrekken wij u bij het gehele traject. Hiervoor hanteren wij de volgende stappen:

Wensen, Willen, Weten en Waarmaken.

Wensen!

Samen met u brengen wij al uw wensen in kaart. Deze vertalen wij naar een schetsontwerp en een financieel plaatje. Zo kunt u zien of LUNED PROJECTS Bouw & Ontwikkeling aan al uw verwachtingen kan voldoen. Als dit niet het geval is, nemen we kosteloos afscheid van elkaar.

Willen!

U wilt uw droom realiseren, wij willen u hierbij maximaal van dienst zijn. Samen hebben we één doel. We willen concreet worden. We maken afspraken, stellen contracten op en bereiden (indien nodig) de nodige vergunningsaanvragen voor.

Weten!

In deze fase weten we precies welk pad wij gezamenlijk gaan bewandelen. Handtekeningen zijn gezet, de financiering is rond en de vergunningen zijn binnen. We weten dat we er klaar voor zijn.

Waarmaken!

En dan is het zover: de realisatie start, we gaan uw wensen waarmaken! In nauw overleg zorgen we dat alle partijen als een geoliede machine samenwerken en de planning halen. En na de oplevering helpen wij u optimaal gebruik te (blijven) maken van uw gebouw.

 

Wij betrekken u zo nauw bij het proces omdat wij uw ‘wensen’ alleen kunnen ‘waarmaken’ als wij ‘weten’ wat u wilt’. Zo behoudt u tevens altijd invloed, of het nu gaat om de uitstraling, de kosten of het comfort van het toekomstige gebruik.

 

Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking, advies op maat en een betrouwbare offerte.

Neem contact op
Copyright © 2020 LUNED Projects